VIDEO&FOTO  Ploaie de KO-uri la Timişoara. Sala Sporturilor, plină până la refuz la Dynamite Fighting Show 18

Sala Sporturilor Constantin Jude din Timişoara a fost neîncăpătoare la ediţia cu numărul 18 a Dynamite Fighting Show, evenimentul organizat de Cătălin Moroşanu şi care a marcat retragerea din carieră a luptătorului bănăţean Daniel Corbeanu.

163 afișări
Imaginea articolului Ploaie de KO-uri la Timişoara. Sala Sporturilor, plină până la refuz la Dynamite Fighting Show 18

Ploaie de KO-uri la Timişoara. Sala Sporturilor, plină până la refuz la Dynamite Fighting Show 18

Cu numai o zi înainte, peste 1.000 de oameni au fost la mall pentru a urmări cântarul oficial al galei. Biletele pentru gală s-au epuizat cu 3 zile înainte de primul gong, după ce în zona VIP acestea nu mai erau încă de acum peste o săptămână.

Printre cei care au ţinut să fie prezenţi la prima gală DFS din Timişoara s-au numărat inclusiv fostul mare campion mondial la box, Mihai Leu, fostul jucător de la Steaua şi Galatasaray, Iasmin Latovlevici, dar şi sportivii din ONE Championship, Andrei Stoica şi Alex Bublea. Sala s-a umplut până la refuz pentru a urmări cele 11 meciuri programate, dintre care 4 au fost eliminatorii în turneele care vor decide viitorii campioni Dynamite Fighting Show.

În cel mai emoţionant moment al serii, Daniel Corbeanu şi-a făcut oficial retragerea din ring. Cu o intrare specială, pe acordurile celor de la BUG Mafia - Înainte să plec - Corbeanu l-a făcut KO în repriza a doua pe turcul Erkan Varol, iar la final, pe leduri au rulat imagini din cariera sa de aproape două decenii, dar şi un mesaj de la fiul său Edan, stabilit în Anglia. De asemenea, pentru întreaga carieră, Corbeanu a primit din partea lui Cătălin Moroşanu centura de campion onorific al DFS. “A fost cel mai spectaculos eveniment în care am luptat vreodată, iar faptul că a fost la Timişoara, înseamnă enorm pentru mine. Rămâne cea mai frumoasă zi din cariera mea”, a spus Corbeanu după meci.

Într-un super fight la semigrea, Bogdan Năstase l-a învins la decizie pe brazilianul Rodrigo Mineiro. De asemenea, în main eventul galei, Bogdan Stoica a bifat a patra victorie consecutivă în DFS, făcându-l KO în prima repriză la Vladimir Tok. Cu numai trei luni înainte, Tok îl făcuse KO pe timişoreanul Ivănoaie.

Turneele Super8 şi Heavy8 au debutat la Timişoara cu câte două sferturi la fiecare divizie, toate cele 4 meciuri încheindu-se înainte de limită. La Categoria super mijlocie, Andrei Ostrovanu l-a făcut KO pe Flavius Boiciuc pe finalul reprizei a doua, iar Eduard Gafencu l-a trimis de trei ori la podea în prima rundă pe Mădălin Crăciunică şi şi-a asigurat biletele pentru semifinale.

La grea, Florin Ivănoaie s-a impus prin TKO în faţa lui Cosmin Bucoveanu, după ce a acesta din urmă nu a mai fost lăsat de arbitru să continue la finalul primei reprize. În al doilea sfert de la Heavy8, Sebastian Cozmâncă l-a tocat mărunt cu loviturile joase de picior pe Ilie Brancu, acesta fiind numărat de 3 ori în prima repriză. Într-un meci de rezervă pentru turneu, Cristian Conea l-a învins prin decizie împărţită pe Vali Petruţ. Într-un super fight la semigrea, Bogdan Năstase l-a învins la decizie pe brazilianul Rodrigo Mineiro.

Turneele piramidale vor continua în luna mai cu celelalte sferturi rămase la cele două turnee: Ştefan Orza vs Cezar Buzdugan şi Florin Lambagiu vs Costin Dinu la Super8, respectiv Cristian Ristea vs Marius Munteanu şi Ionuţ Iancu vs Sebastian Lutaniuc la Heavy8.

În meciurile din deschiderea galei, marii câştigători au fost Andrei Varga, Bogdan Takacs şi Gabriel Bodescu.

Interes uriaş pentru eveniment

Pe lângă evenimentu în sine de la Sala Sporturilor, plină până la refuz, cu o zi înainte, peste 1.000 de persoane au fost prezente la Iulius Town pentru cântarul oficial şi conferinţa de presă. A fost cel mai de succes eveniment de acest gen din România, cântarul fiind transmis în direct şi pe Pro Arena.

De asemenea, în ultima săptămână, Cătălin Moroşanu a fost prezente în mai multe licee din judeţul Timiş, unde şi-a continuat campania anti bullying lansată în 2019. Tototadă, sportivii au promovat gala şi judeţul Timiş cu ajutorul a două clipuri, care au fost preluate inclusiv de Pro TV.

Gala va putea fi urmărită în reluare şi în Statele Unite ale Americii de luna viitoare, Dynamite Fighting Show având în acest sens un acord cu United Fight Alliance, care va distribui evenimentul de peste 100 de ori în aprilie în peste 20 de televiziuni locale şi statale, inclusiv NBC Sports Washinghton, Nevade Sports Net sau AT&T Pittsburg.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici