Pogba, contra-expertiza confirmă primul test pozitiv la testosteron

Pozitivitatea lui Paul Pogba se confirmă. Fotbalistul francez de la Juventus a fost supus unei contra-expertize la Roma, după ce a fost depistat pozitiv la testosteron în timpul meciului cu Udinese din 20 august. Contra-expertiza sau eşantionul B a confirmat pozitivitatea.

368 afișări
Imaginea articolului Pogba, contra-expertiza confirmă primul test pozitiv la testosteron

Pogba, contra-expertiza confirmă primul test pozitiv la testosteron

Contra-expertiza fusese cerută chiar de jucător, însă şi rezultatele eşantionului B sunt pozitive, potrivit Il Messaggero.

Pogba va trebui acum să decidă dacă va pleda la înţelegere (cu posibilitatea unei reduceri de cel mult jumătate din propunerea de descalificare) sau va merge la proces.

După suspendarea preventivă şi îngheţarea salariului, Juve poate proceda la rezilierea contractului său, cu o economie de 30 de milioane până la 30 iunie 2026.

Massimiliano Allegri a spus despre Pogba într-o conferinţă de presă: "Să aşteptăm ce va fi, să spunem ceva acum este inutil. Din punct de vedere uman îmi pare rău pentru Paul”.

Conform Adnkronos, Pogba ar fi luat un supliment recomandat de un prieten medic, fără să se consulte cu Juventus şi cu staff-ul medical al clubului. Acum, Pogba riscă o descalificare de patru ani care, evident, ar condiţiona cariera jucătorului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici