Poli Iaşi a renunţat la Teuşan, Cojocnean şi Ionuţ Cristian

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că a renunţat la Sebastian Cojocnean, Fabian Teuşan şi Ionuţ Cristian, trei dintre jucătorii veniţi în probe la gruparea din dealul Copoului.

24 afișări
Imaginea articolului Poli Iaşi a renunţat la Teuşan, Cojocnean şi Ionuţ Cristian

Antrenorul Petre Grigoraş (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"În urma jocurilor de verificare susţinute în cadrul cantonamentului de la Poiana Braşov, am decis să renunţ la Sebastian Cojocnean, Fabian Teuşan, de la FC Timişoara şi la Ionuţ Cristian, de la Politehnica Galaţi. În ceea ce-i priveşte jucătorii luaţi în probe de la echipa a doua, s-ar putea ca doar câţiva dintre ei să facă parte şi din lotul care va pleca luni într-un stagiu de pregătire în Austria. Nu are rost să iau nişte jucători, doar aşa de dragul de-ai plimba până în Austria. Vreau ca jucătorii care vor merge în acest stagiu de pregătire să facă parte din lotul cu care vom aborda noua ediţie de campionat", a afirmat Petre Grigoraş.

Tehnicianul ieşenilor a mai spus că şi-ar dori ca în stagiul din Austria să-i aibă sub comandă şi pe Cristian Constantin, Salif Nogo şi George Bârlădeanu: "Cristi Constantin, care a jucat la CS Otopeni ar putea reprezenta o soluţie pentru flancul stâng, în condiţiile în care în această vară nu i s-a mai prelungit contractul lui Sebastian Sfârlea. Deşi are 31 de ani, Costantin este un jucător bun şi, în plus, el este liber de contract. De asemenea, mi i-aş dori pe Salif Nogo şi George Bârlădeanu, doi jucători cu care am lucrat bine şi la Oţelul. Nogo şi-a terminat în iarnă contractul cu Oţelul, tot atunci plecând să negocieze o înţelegere cu Troyes, din liga a doua din Franţa. El nu a reuşit să ajungă la un acord cu echipa franceză şi s-a întors în ţara sa natală. În ceea ce-l priveşte pe Bârlădeanu, acesta a evoluat în sezonul trecut la Unirea Urziceni, unde a prins doar două meciuri".

Formaţia Poli Iaşi a revenit, sâmbătă, din cantonamentul de la Poiana Braşov şi va efectua în perioada 13-24 iulie un stagiu de pregătire în Austria, unde va susţine şi cinci meciuri amicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici