Poli Iaşi are şase jucători indisponibili pentru partida cu Internaţional Curtea de Argeş

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că pentru partida de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Internaţional Curtea de Argeş, nu poate conta pe şase jucători.

14 afișări
Imaginea articolului Poli Iaşi are şase jucători indisponibili pentru partida cu Internaţional Curtea de Argeş

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Petre Grigoraş (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Continuăm să ne confruntăm cu probleme de lot cauzate de accidentări. Astfel, pentru partida cu Internaţional Curtea de Argeş nu voi putea conta pe Cristi Munteanu, Ciprian Milea, Andrei Ionescu, Cristi Constantin, Cristi Brăneţ şi Ionuţ Costache. Munteanu, chiar dacă este recuperat după operaţia suferită la genunchi, mai are nevoie de cel puţin o săptămână de antrenamente pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică. În ceea ce-l priveşte pe Milea, acesta a făcut recuperarea după operaţia la genunchi, însă trebuie să mai aştepte până în luna mai. Andrei Ionescu a suferit o ruptură musculară în timpul meciului cu FC Vaslui iar Cristi Constantin are o leziune musculară din timpul partidei cu Universitatea Craiova. Ultimii doi vor absenta de pe gazon aproximativ trei săptămâni. Cristi Brăneţ acuză o întindere musculară, iar Costache a aflat ieri (n.r. - joi) că durerile pe care le-a acuzat în ultima perioadă sunt cauzate de o fisură a unei coaste, suferită în timpul meciului cu Universitatea Craiova", a spus Petre Grigoraş.

Tehnicianul ieşenilor a mai precizat că lista absenţilor pentru partida de sâmbătă ar putea fi completată de alţi doi jucători: "Pe lângă cei şase care sigur nu vor juca sâmbătă, mai sunt încă trei jucători care sunt incerţi. Este vorba despre Străuţ şi Vali Badea. Străuţ a fost lovit la cap în partida cu Universitatea Craiova şi de-abia ieri (n.r. - joi) a făcut primul antrenament din această săptămână, în timp ce Vali Badea a resimţit dureri la genunchi".

Partida Politehnica Iaşi - Internaţional Curtea de Argeş, din cadrul etpaei a XXIV-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă de la ora 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici