Poli Iaşi are trei jucători indisponibili pentru meciul cu Gloria Buzău

Medicul echipei Poli Iaşi, Marius Pralea, a declarat miercuri că pentru partida, de pe teren propriu, cu Gloria Buzău, antrenorul Crsitiano Bergodi nu va putea conta pe portarul Cristian Brăneţ, pe mijlocaşul Jose Montiel şi pe atacantul Clement Pălimaru.

20 afișări
Imaginea articolului Poli Iaşi are trei jucători indisponibili pentru meciul cu Gloria Buzău

Poli Iaşi are trei jucători indisponibili pentru meciul cu Gloria Buzău (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Cristian Brăneţ s-a accidentat la antrenamentul de marţi seară şi va rata finalul de campionat. Brăneţ a suferit o fisură de metacarp la mâna stângă şi trebuie să poarte o atelă aproximativ trei sâptâmâni", spus Pralea.

"În ceea ce-l priveşte pe Jose Montiel, acesta nu este refăcut după accidentarea suferită în partida cu Gaz Metan Mediaş. Montiel acuză probleme la degetul unui picior, el nereuşind să se antreneze în ultima perioadă", a mai spus Pralea.

"Clement Pălimaru lipseşte de o perioadă mai lungă de timp din cauza unei accidentări", a declarat medicul echipei din Iaşi.

Pralea a precizat că fundaşul Cristian Munteanu este refăcut după accidentarea suferită în partida cu Gaz Metan Mediaş.

Partida Poli Iaşi - Gloria Buzău se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 19.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici