Poli Iaşi - FC Timişoara, scor 1-1, în Liga I

Formaţia FC Timişoara a remizat, duminică, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a II-a a Ligii I.

58 afișări
Imaginea articolului Poli Iaşi - FC Timişoara, scor 1-1, în Liga I

Cristian Munteanu, de la Poli Iaşi (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Golurile au fost înscrise de Cristian Munteanu '60 pentru gazde, respectiv Parks '57 pentru FC Timişoara.

Oaspeţii au deschis scorul, în minutul 57, când la o lovitură liberă de pe partea dreaptă executată de Arman Karamyan, Pleşca a respins greşit mingea, iar Parks a trimis mingea în poartă cu capul, din 5 metri.

Trei minute mai târziu, Poli Iaşi a egalat după un corner de pe partea dreaptă, fază la care Cristian Munteanu s-a înălţat şi a înscris cu capul din interiorul careului.

Politehnica Iaşi: 12. Pleşca – 77. Buta, 23. Ad. Ilie, 25. Cr. Munteanu, 3. Costache – 18. Miclea (9. Bâlbă '77), 25. Milea, 8. Ignatov (7. Bersnjak '67), 10. Cr. Constantin – 13. Cr. Bratu, 11. Bujor (19. Bârlădeanu '87). Antrenor: Petre Grigoraş.

FC Timişoara: 29. Pantilimon - 30. Bădoi (21. Goga '81), 6. Nibombe, 28. Cisovsky, 10. Art. Karamyan - 7. Stancu, 5. Alexa, 55. Bourceanu, 11. Arm. Karamyan - 9. Parks (27. Magera '73), 18. G. Bucur. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Cartonaşe galbene: Cr. Munteanu '21, Milea '57, Pleşca '78, Bâlbă '79 / Nibombe '51, Bădoi '65, Parks '68.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Sebastian Colţescu (central), Cristian Nica, Radu Ghinguleac (asistenţi) şi Cristian Sava (rezervă). Observatori au fost Cornel Cacoveanu şi Mircea Neşu, iar supervizor Constantin Gheorghe.

În minutul 51, fotbalistul Dare Nibombe a primit un cartonaş galben după ce s-a constatat că purta tricoul lui Lukasz Magera, cu numărul 27, în locul propriului tricou. Nibombe s-a îmbrăcat atunci cu tricoul său, cu numărul 6.

La partidă au asistat aproximativ 6.000 de spectatori, între care s-au numărat şi 20 de fani timişoreni.

Grigoraş: Cu mai multă încredere am fi putut învinge pe FC Timişoara

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, duminică seară, că jucătorii ieşeni ar fi putut învinge FC Timişoara, dacă ar fi avut mai multă încredere, la meciul încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa a II-a a Ligii I

"Sunt mulţumit de rezultat, ţinând cont de adversarul întâlnit. Sunt mulţumit şi de joc şi poate că am avut puţină teamă pentru că, dacă vă uitaţi la primul lor 11, a fost aproape acelaşi ca în meciul cu Şahtior. Cu mai multă încredere azi, cred că am fi putut bate Timişoara. Nu cred că s-a văzut o diferenţă de valoare în partida de azi. Pentru început este bine, sper ca în următoarele meciuri să vină şi victoriile. Urmează meciuri mult mai grele pentru noi decât cele cu Rapid şi Timişoara, chiar dacă vom întâlni nou-promovate. Important este ca jucătorii să înţeleagă că pot mai mult decât au arătat până acum", a declarat Grigoraş.

Sabău: A fost un meci echilibrat şi un rezultat pe măsură

"A fost un joc echilibrat, cu o primă parte care a aparţinut Iaşiului, iar în partea a doua a jocului am avut şi noi mai multe ocazii de a marca. Gazdele şi-au dorit foarte mult să câştige, însă eu mă bucur că jucătorii mei nu au fost relaxaţi după calificare din Liga Campionilor, dar cred că ne-a lipsit luciditatea şi concentrarea pentru a câştiga acest meci. După ce am înscris, ei au marcat pentru că ne-am retras şi ne-am apărat în marginea careului, dându-le posibilitatea gazdelor să-şi creeze ocazii şi să egaleze. Mă aşteptam ca Bucur să marcheze azi, însă nu a mai avut prospeţimea mentală să concretizeze ocaziile avute. Îl felicit pe Grigoraş, pentru că a reuşit într-un timp foarte scurt să facă lucruri bune la Iaşi. Ştiam că Poli Iaşi va arăta altfel în meciul cu noi decât în cel cu Rapid. Una peste alta a fost un meci echilibrat şi un rezultat pe măsură", a declarat Sabău.

Referitor la meciurile cu VfB Stuttgart, din play-off-ul Ligii Campionilor, Sabău a spus: "Pentru dubla cu Stuttgat contează ca echipa să aibă continuitate şi de aceea am făcut o singură modificare în primul 11 faţă de meciul cu Şahtior".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici