Poli Iaşi - Gaz Metan Mediaş se joacă duminică, în etapa a treia din play-out

Stadionul Emil Alexandrescu din Iaşi găzduieşte, începând cu ora 17:30, întâlnirea dintre Politehnica Iaşi şi Gaz Metan Mediaş. Cele două formaţii sunt despărţite de două puncte în clasamentul din play-out.

111 afișări
Imaginea articolului Poli Iaşi - Gaz Metan Mediaş se joacă duminică, în etapa a treia din play-out

Poli Iaşi - Gaz Metan Mediaş se joacă duminică, în etapa a treia din play-out

Gruparea pregătită de Edi Iordănescu este pe locul secund, cu 22 de puncte, în timp ce echipa lui Flavius Stoican este pe poziţia a treia cu 20 de puncte. În funcţie de rezultatul de astăzi (n.red. - duminică, 31 martie) oricare dintre cele două echipe pot urca pe primul loc în clasament.

Până la ora meciului, Dinamo este lider în play-out, cu 22 de puncte. Băieţii pregătiţi de Mircea Rednic au câştigat vineri, 29 martie, meciul jucat pe stadionul din Ştefan cel Mare în faţa celor de la Hermannstadt, scor 2-0.

Poli Iaşi şi Gaz Metan Mediaş s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon, iar punctele au fost împărţite. Fiecare echipă şi-a câştigat meciul jucat pe teren propriu.

În 2019, moldovenii au înregistrat trei victorii şi patru înfrângeri, în timp ce medieşenii au adunat două succese, trei rezultate de egalitate şi au pierdut două partide.

În ceea ce priveşte golurile marcate în acest sezon, Poli Iaşi stă mai bine, a înscris de 30 de ori, în cele 28 de etape din stagiunea curentă, în timp ce Gaz Metan are cu un gol mai puţin, 29. La goluri primite, moldovenii nu stau bine, au a treia cea mai slabă apărare. 41 de golori au primit băieţii lui Stoican în sezonul 2018 -2019, faţă de Gaz Metan care a încasat 33 de goluri, dintre care 10 din faze fixe.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici