Poli Iaşi renunţă la Diarrassouba, Mijin şi Paruolo

Preşedintele Sorin Boca a declarat, luni, că gruparea poli Iaşi va renunţa la serviciile a trei jucători, Lamine Diarrassouba, care a fost pus pe lista de transferuri, Svetozar Mijin şi Gustavo Paruolo, ultimilor doi urmând să li se rezilieze contractele.

16 afișări
Imaginea articolului Poli Iaşi renunţă la Diarrassouba, Mijin şi Paruolo

Poli Iaşi renunţă la Diarrassouba, Mijin şi Paruolo (Imagine: Mediafax Foto)

"Lamine nu prea a prins echipa în turul campionatului şi de aceea am decis să ne despărţim de el. Suma cerută de noi pentru transferul jucătorului este de 20.000 de euro, atât cât am dat şi noi pe el în vara trecută. Tot în această perioadă vrem să discutăm rezilierea contractelor cu Svetozar Mijin şi Gustavo Paruolo. Aceştia nu au jucat în turul campioantului şi urmează să vină la Iaşi şi să discutăm o despărţire amiabilă", a spus oficialul ieşean.

Sorin Boca a adăugat că jucătorii Stojan Ignatov şi Jose Montiel vor lipsi de la reunirea lotului, programată în această seară, din cauza unor probleme cu viza pentru România.

"Am vorbit cu Ignatov şi Montiel, care m-au anunţat că nu vor putea ajunge astăzi la reunirea lotului din cauza problemelor întâmpinate cu obţinerea vizei pentru România. Cei doi mi-au spus că până miercuri cel târziu vor ajunge la Iaşi", a precizat Sorin Boca.

Citeşte şi:

Ionuţ Popa: Luni îmi trimit demisia prin fax

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici