Poli Iaşi s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a învins Universitatea Craiova în minutele de prelungire

  • Poli Iaşi a învins-o, miercuri seara, pe Universitatea Craiova cu scorul de 3-2 şi s-a calificat în semifinalele Cupei României.
  • Golul victoriei a fost înscris în minutul 92.
  • Printre echipele calificate în faza semifinalelor Cupei României se numără Dinamo Bucureşti şi Sepsi Sf. Gheorghe, iar ultima echipa va fi decisă azi după partida dintre FC Hermannstadt şi FCSB.
1072 afișări
Imaginea articolului Poli Iaşi s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a învins Universitatea Craiova în minutele de prelungire

Poli Iaşi s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a învins Universitatea Craiova în minutele de prelungire

Poli Iaşi a deschis scorul în minutul 13 prin Nicandro Breeveld. Acesta l-a lobat pe portarul Pigliacelli, după ce a profitat de pasa oferită de Horşia.

În minutul 42, Horşia înscrie al doilea gol pentru ieşeni. Mijlocaşul a executat o foarfecă laterală, din centrarea lui Şerban.

Nistor a mai redus din diferenţa de pe tabela de marcaj, în minutul 55, după ce a reuşit să transforme o lovitură de la unsprezece metri.

Tot Nistor a adus egalitatea în minutul 90, după ce a şutat superb din afara careului lui Denis Rusu.

Breeveld a înscris golul decisiv două minute mai târziu şi a trimis-o pe Poli Iaşi în semifinalele Cupei României.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici