Poli Iaşi va avea un nou acţionar majoritar

Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Poli Iaşi, Petru Radu, a declarat, vineri, că s-au demarat procedurile pentru preluarea a 42 la sută din acţiunile grupării din dealul Copoului de către firma Mobilis.

20 afișări
Imaginea articolului Poli Iaşi va avea un nou acţionar majoritar

Poli Iaşi va avea un nou acţionar majoritar

"După mai multe discuţii purtate în această săptămână cu cei de la Mobilis, această firmă va prelua 42 la sută din acţiunile de la Poli Iaşi. Astăzi (n.r. – vineri), am început să semnăm actele prin care se va schimba structura acţionariatului de la Poli Iaşi. Sperăm ca în cel mai scurt timp să oficializăm preluarea pachetului majoritar la Poli Iaşi de către firma Mobilis“, a declarat Petru Radu.

Structura acţionariatului la Poli Iaşi va fi: Mobilis - 42,5 la sută, Consiliul Local Iaşi - 32,5 la sută, Iulian Dascălu - 15 la sută şi un grup de patru oameni de afaceri (Centrul de Afaceri Internaţional, Complexul Hotelier „Unirea“, Omega IS Comunication şi Bogdan Cihodaru, în nume propriu) – câte 2,39 la sută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici