Poli Iaşi va renunţa la şase jucători în această iarnă

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că a decis să renunţe la şase jucători din actualul lot, Marius Croitoru, Viorel Frunză, Dominik Bersnjak, Andrej Pecnik, Ibraima Balde şi Paul Tincu.

14 afișări
Imaginea articolului Poli Iaşi va renunţa la şase jucători în această iarnă

Poli Iaşi va renunţa la şase jucători în această iarnă (Imagine: Mediafax Foto)

"Am o listă cu jucătorii la care vreau să renunţ în această iarnă. E vorba de Marius Croitoru şi Viorel Frunză, jucători pe care am spus de la început că nu mi i-am dorit la echipă. De asemenea, slovenii Dominik Bersnjak şi Andrej Pecnik nu mai intră în calculele mele pentru retur. Primul a făcut un gest ce nu merită comentat, în timp ce Pecnik s-a văzut cum a jucat în acest tur de campionat. La aceştia se adaugă Ibraima Balde, care a avut contract cu noi până în iarnă şi nu m-a convins că merită să rămână în continuare, şi Paul Tincu, fotbalist căruia îi căutăm o echipă de Liga a II-a unde să poată juca. La această listă s-ar mai putea adăuga câteva nume, însă asta în funcţie şi de bugetul pe care îl vom avea pentru achiziţii", a spus Grigoraş.

Tehnicianul ieşenilor a mai adăugat că îşi doreşte în pauza de iarnă să aducă trei-patru jucători valoroşi, care să fie titulari în retur.

"În locul celor la care am renunţat vrem să aducem trei-patru jucători cu o valoare mai mare decât cea a componenţilor actuali ai lotului, care să fie titulari, pentru că rezerve am destule. Eu am înaintat conducerii clubului o listă cu jucătorii pe care mi-i doresc, rămâne acum să vedem dacă îi şi putem lua. Obligatoriu trebuie adus un fundaş stânga, un mijlocaş şi un atacant".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici