Poli Ştiinţa Timişoara -FC Vaslui, scor 3-0

Echipa Poli Ştiinţa Timişoara a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-0 (3-0), de formaţia FC Vaslui, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii I, suferind astfel primul eşec în 2008.

23 afișări
Imaginea articolului Poli Ştiinţa Timişoara -FC Vaslui, scor 3-0

Poli Ştiinţa Timişoara -FC Vaslui, scor 3-0 (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Andronic '2, Zmeu '9 şi Ljubinkovici '42 (penalti).

În minutul 2, portarul Marius Popa a respins neconvingător un balon centrat din corner şi Andronic a reluat de la 12 metri în vinclul porţii timişorene, reuşind să deschidă scorul.

FC Vaslui şi-a mărit avantajul la 2-0 în minutul 9, atunci când Zmeu a profitat de o greşeală a lui Marius Popa şi a reluat cu capul în plasă de la şase metri o centrare din corner a lui Sorin Frunză.

În minutul 42, arbitrul a dictat penalti pentru FC Vaslui la un henţ comis de Brezinsky şi Ljubinkovici a transformat cu precizie ridicând scorul la 3-0.

În minutul 70, Poli Ştiinţa a rămas cu un jucător mai puţin pe teren, după eliminarea lui Brezinsky pentru fault în poziţie de ultim apărător asupra lui Ljubinkovici.

FC Vaslui: 81. Hăisan - 24. Şt. Apostol, 15. Buhuş, 3. Andronic, 27. Hugo Luz - 8. Zmeu (6. L. Ivan '78), 21. N'Doye - 20. Ljubinkovici (2. Doboş '87), 11. Gheorghiu, 10. S. Frunză (30. P. Jovanovici '61) - 26. Bukvici. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Poli Ştiinţa Timişoara: 12. M. Popa - 30. Bădoi, 4. Brezinsky, 16. Luchin, 25. Milhazes - 31. Abiodun, 17. Borbely, 7. Aliuţă (18. G. Bucur '46; 13. Srhoj '73), 10. Art. Karamian - 9. I. Ganea, 11. Arm. Karamian. Antrenor: Dusan Uhrin jr.

Cartonaşe galbene: Şt. Apostol '88 / Abiodun '63.

Cartonaş roşu: Brezinsky '70.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Mugurel Drăgănescu (central), Aurel Oniţa, Ionel Popa (asistenţi) şi Marius Martiş (rezervă). Observatori au fost Sorin Satmari şi George Ionescu.

La partidă au asistat aproximativ 6.000 de spectatori, între care s-au aflat şi 30 de fani timişoreni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici