Politehnica Iaşi nu mai pleacă astăzi în cantonament

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat, vineri, că data de plecare în cantonament nu mai este 16 ianuarie din cauza faptului că echipa moldavă nu a numit încă un nou antrenor principal.

21 afișări
Imaginea articolului Politehnica Iaşi nu mai pleacă astăzi în cantonament

Politehnica Iaşi nu mai pleacă astăzi în cantonament (Imagine: Mediafax Foto)

"Jucătorii au efectuat în această săptămână vizita medicală şi, în continuare, se vor pregăti în Copou, sub comanda antrenorului secund Narcis Ciocârlan. Stabilisem iniţial plecarea în cantonament pentru data de 16 ianuarie, însă deoarece nu am numit încă un antrenor principal, plecarea se amână, cela mai probabil pentru începutul săptămânii viitoare", a declarat Boca.

Antrenorul Ionuţ Popa a renunţat la conducerea tehnică a formaţiei Poli Iaşi, la începutul acestei săptămâni, din cauza problemelor de ordin financiar cu care se confruntă gruparea moldavă.

În altă ordine de idei, preşedintele clubului ieşean a precizat că doi tineri jucători din Argentina au venit, în aceste zile, să susţină probe de joc la echipa din dealul Copoului.

"Aşa cum am spus la reunirea lotului, am reuşit să aducem doi jucători argentinieni. E vorba de Emmanuel Blanco, un mijlocaş ofensiv de 21 de ani, care a evoluat ultima dată în liga a IV-a din Argentina, la formaţia a doua a clubului Argentinos Juniors şi Oscar Almanda, un fundaş dreapta, de 23 de ani, care a jucat ultima dată în liga a II-a din Argentina, la Club Atletico Belgrano. Aceştia urmează să fie văzuţi la lucuru de noul antrenor în cantonamentul pe care îl va face echipa, după care vom lua o decizie în privinţa lor", a completat Sorin Boca.

Citeşte şi:

Ionuţ Popa şi-a dat demisia de la Poli Iaşi

Popa l-a recomandat pe Bodrea pentru funcţia de antrenor

Boca: Marian Bondrea poate fi o variantă

Bondrea ar încerca să salveze pe Poli Iaşi de la retrogradare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici