Polo: Câştigătoarea Cupei României senioare ediţia 2023/2024 este CSA Steaua BA Bucureşti

Câştigătoarea Cupei României senioare la polo ediţia 2023/2024 este CSA Steaua BA Bucureşti. Titlul de campioană a Cupei României a fost decis de un singur gol. După ultima etapă în care CSA Steaua BA Bucureşti şi CS Rapid Bucureşti erau la egalitate, meciul direct a decis campioana.

189 afișări
Imaginea articolului Polo: Câştigătoarea Cupei României senioare ediţia 2023/2024 este CSA Steaua BA Bucureşti

Foto: Facebook / Federaţia de Polo

„Câştigătoarea Cupei României senioare ediţia 2023/2024 este CSA Steaua BA Bucureşti. Titlul de campioană a Cupei României a fost decis de un singur gol. După ultima etapă în care CSA Steaua BA Bucureşti şi CS Rapid Bucureşti erau la egalitate, meciul direct a decis campioana. Cele două echipe au arătat un joc echilibrat în care au luptat pentru fiecare minge. Scorul final al partidei a fost 14-13 pentru CSA Steaua BA Bucureşti”, anunţă Federaţia Română de Polo.

Primul meci al zilei dintre CSU Oradea şi CSM Unirea Alba Iuliei s-a terminat 9-18.

Potrivit sursei citate, titlul de cea mai bună jucătoare a fost câştigat de Alina Olteanu de la CS Rapid Bucureşti.

Clasamentul final al Cupei României:
CSA Steaua BA Bucureşti
CS Rapid Bucureşti
CSM Unirea Alba Iulia
CSU Oradea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici