Polonezul Hurkacz promite 100 de euro pentru fiecare as la Wimbledon. Banii au o destinaţie precisă

Polonezul Hubert Hurkacz speră ca serviciul său puternic să fie la înălţime la Wimbledon, după ce s-a angajat să doneze 100 de euro pentru fiecare as pe care îl va reuşi, în favoarea eforturilor de ajutorare a Ucrainei.

175 afișări
Imaginea articolului Polonezul Hurkacz promite 100 de euro pentru fiecare as la Wimbledon. Banii au o destinaţie precisă

Polonezul Hurkacz promite 100 de euro pentru fiecare as la Wimbledon. Banii au o destinaţie precisă

Hurkacz, al cărui serviciu este potrivit pentru terenurile de iarbă, este al treilea pe lista numărului de aşi reuşiţi în acest an în circuitul ATP, cu 452 - după americanii John Isner şi Reilly Opelka.

Şaptezeci dintre aşi lui Hurkacz au fost obţinuţi în doar şase meciuri pe iarbă, jucătorul de 25 de ani câştigând săptămâna trecută turneul de pregătire de la Halle, unde l-a învins în finală pe Daniil Medvedev, numărul unu mondial.

„Aş dori să anunţ că, începând de mâine, mă angajez să donez 100 de euro pentru fiecare as pe care îl voi reuşi la Wimbledon, pentru a ajuta la sprijinirea poporului din Ucraina. Sper ca serviciul meu să funcţioneze bine!", a scris el pe Twitter.

Hurkacz îşi începe campania de la Wimbledon împotriva spaniolului Alejandro Davidovich Fokina, luni, în primul tur.

Grand Slamul pe iarbă a interzis jucătorilor din Rusia şi Belarus să joace la ediţia din acest an a turneului de la Wimbledon, ca urmare a invaziei Moscovei în Ucraina.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici