Polonia nu mai vrea să joace meciul de calificare la Cupa Mondială împotriva Rusiei

Polonia refuză să joace meciul de calificare la Cupa Mondială împotriva Rusiei, ca răspuns la invadarea Ucrainei de către Rusia, notează AP News.

1633 afișări
Imaginea articolului Polonia nu mai vrea să joace meciul de calificare la Cupa Mondială împotriva Rusiei

Sursa foto: Hepta

Cezary Kulesza, Preşedintele Federaţiei Poloneze de Fotbal, a făcut anunţul pe Twitter, invocând atacul Rusiei, şi a indicat că Polonia este în discuţii şi cu alte federaţii pentru a prezenta o poziţie comună a FIFA.

„Fără cuvinte, e timpul să acţionezi!” a scris Kulesza, spunând că mişcarea sa a fost determinată de „escaladarea agresiunii”.

Anterior, Polonia a spus doar că nu vrea să joace semifinala playoff-ului de calificare la Moscova, pe 24 martie.

Câştigătorul joacă cu Suedia sau Cehia pentru un loc la Cupa Mondială din Qatar.

Trupele ruse au făcut presiuni spre capitala Ucrainei sâmbătă, după o noapte de explozii şi lupte de stradă care i-au trimis pe locuitorii Kievului în adăposturi din subteran.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici