Ponor se antrenează din nou la Izvorani: Sunt motivată, să reprezinţi ţara e cel mai minunat lucru

Gimnasta Cătălina Ponor a revenit la antrenamente la baza de la Izvorani, după o perioadă îndelungată, ea declarând că este motivată şi că este cel mai minunat lucru să reprezinte România la cele mai importante concursuri.

162 afișări
Imaginea articolului Ponor se antrenează din nou la Izvorani: Sunt motivată, să reprezinţi ţara e cel mai minunat lucru

Ponor se antrenează din nou la Izvorani: Sunt motivată, să reprezinţi ţara e cel mai minunat lucru (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am venit acasă, am venit la a doua familie a mea. Sunt fericită, sunt bucuroasă. Am început (pregătirea), dar până să încep cum trebuie mai e. Întotdeauna sunt motivată. Trebuie să fiu şi un exemplu (pentru alte gimnaste) şi asta o să şi fiu. Pentru mine să reprezint România la cele mai importante concursuri este un lucru care în mare parte mă motivează. Să reprezinţi ţara ta este cel mai minunat lucru", a afirmat Ponor într-un filmuleţ postat pe pagina de Facebook Lotul Feminin de Gimnastica al României.

Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică în 2004 şi dublă medaliată la JO din 2012, a anunţat la începutul acestui an că vrea să revină în competiţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici