Ponta, întrebat dacă s-a întâlnit cu Iorgulescu: Am discutat cu mai mulţi oameni de sport

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că s-a întâlnit cu "mai mulţi oameni de sport" pentru a discuta despre modul în care pot fi atraşi mai mulţi bani pentru acest domeniu din alte surse decât cele bugetare, adăugând că intenţionează să modifice în acest sens şi Legea sponsorizării.

261 afișări
Imaginea articolului Ponta, întrebat dacă s-a întâlnit cu Iorgulescu: Am discutat cu mai mulţi oameni de sport

Victor Ponta (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Ponta a răspuns astfel întrebat de jurnalişti dacă s-a întâlnit cu Gino Iorgulescu, candidat la şefia Ligii Profesioniste de Fotbal.

Premierul nu a dezminţit informaţia, dar nici nu a dorit să comenteze pe această temă, spunând doar că s-a întâlnit "cu mai mulţi oameni de sport".

"Sunt foarte hotărât să modificăm Legea sponsorizării, în aşa fel încât să fie mult mai uşor şi mult mai practic pentru companiile private să sponsorizeze atât activităţile sportive, cât şi cele culturale. M-am văzut cu preşedintele Federaţiei, Mircea Sandu, şi oferim tot sprijinul pentru ca România să găzduiască în 2020 meciuri din Campionatul European. La fel, am discutat şi discut cu alţi oameni de sport şi de cultură cum să facem să găsim mai mulţi bani pentru sport şi cultură, nu doar de la buget", a spus Ponta.

Prosport a relatat că Gino Iorgulescu, candidat la şefia Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a întîlnit, miercuri seară, la un hotel cu premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea şi cu zece oficiali ai unor cluburi de fotbal.

Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal, în cadrul căreia va fi ales preşedintele forului, dintre actualul conducător Dumitru Dragomir şi Gino Iorgulescu, va începe la ora 12.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici