Ponta spune că a fost dezamăgit de fotbaliştii români şi că a privit supărat golurile olandezilor

Premierul Victor Ponta afirmă că a fost dezamăgit de evoluţia în Olanda a echipei naţionale de fotbal şi că a privit "cu supărare" marcarea golurilor de către adversari, dar că România are şanse să se califice la Campionatul Mondial din Brazilia, dacă va învinge Ungaria şi Turcia la Bucureşti.

96 afișări
Imaginea articolului Ponta spune că a fost dezamăgit de fotbaliştii români şi că a privit supărat golurile olandezilor

Victor Ponta (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

La finalul unei întâlniri avute la Ministerul Tineretului şi Sportului cu reprezentanţi ai domeniului sportiv, şeful Executivului a fost întrebat de jurnalişti cum "a trăit" partida de fotbal jucată de echipa naţional a României cu cea a Olandei şi golurile primite de la adversari.

"Normal că am fost dezamăgit, ce să fac?", a răspuns Ponta.

În ceea ce priveşte golurile primite de echipa României, Ponta a spus că le-a privit "ca toată lumea, cu supărare".

El a adăugat însă că, deşi nu este specialist, consideră că România mai are şanse să se califice la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia, din 2014, dacă va învinge în meciurile următoare.

"Nu pot să mă bag într-un domeniu la care nu sunt decât spectator. Spun doar că sper ca la Bucureşti (echipa României-.r.) să câştige şi cu Ungaria, şi cu Turcia", a mai spus Ponta.

România a fost învinsă, marţi, în deplasare, pe Amsterdam ArenA, cu scorul de 4-0 (1-0), de reprezentativa Olandei, într-un meci din Grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici