Popa: Am luat gol la singura ocazie a timişorenilor

Antrenorul formaţiei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, vineri, după încheierea partidei cu FC Timişoara, scor 0-2, din etapa a IX-a a Ligii I, că echipa sa a pierdut deşi oaspeţii au avut o singură fază periculoasă.

17 afișări
Imaginea articolului Popa: Am luat gol la singura ocazie a timişorenilor

Popa: Am luat gol la singura ocazie a timişorenilor (Imagine: Mediafax Foto)

"Deşi am dominat, am luat gol la singura lor ocazie şi am pierdut cu 2-0. Totul s-a întâmplat în prima repriză când s-a accidentat Tănasă, apoi a fost acea fază de cascadorii râsului când am dat mingea adversarului să înscrie. Ăştia suntem şi atât putem. Am încercat să conducem jocul prin posesie, însă degeaba ai mingea dacă nu dai gol. Gafele individuale scot în evidenţă valoarea jucătorilor", a spus Ionuţ Popa.

Antrenorului ieşenilor consideră că Poli mai are şanse să evite retrogradarea, însă s-a plâns de faptul că nu are jucători de valoare în lot. "Mai sunt şanse să evităm retrogradarea până la finalul campionatului. Noi am vrut în cupele europene în condiţiile în care am adus jucători de 10-20 de mii de euro. CFR Cluj l-a luat pe Amoreirinha cu un milion de euro şi l-a dat împrumut la altă echipă. Popa nu poate face minuni. Dacia nu va bate niciodată Mercedesul", a adăugat Ionuţ Popa.

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, marţi, că se aşteaptă la un meci greu în partida cu FC Timişoara, contând pentru etapa a IX-a a Ligii I şi că gruparea ieşeană nu îşi mai permite să piardă punte pe teren propriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici