Popa: Jucătorii mei nu au luat nicio primă până acum şi este foarte greu să joci fără bani

Antrenorul formaţiei Politehnica Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, vineri, că jucătorii săi nu au încasat nicio primă în acest sezon, iar pentru partida de la Unirea Urziceni, din etapa a X-a a Ligii I, va solicita conducerii clubului un stimulent financiar.

10 afișări
Imaginea articolului Popa: Jucătorii mei nu au luat nicio primă până acum şi este foarte greu să joci fără bani

Popa: Jucătorii mei nu au luat nicio primă până acum şi este foarte greu să joci fără bani (Imagine: Mediafax Foto)

"Jucătorii mei nu au luat nicio primă până acum şi este foarte greu să joci fără bani, mai cu seamă că cea mai mare motivare pentru un sportiv este banul. Eu sunt de mult în fotbal şi ştiu asta. Ştiţi doar că fotbaliştii sunt precum femeile, le plac banii. M-au rugat să vorbesc cu conducerea poate le oferă un stimulent financiar pentru acest meci", a spus Popa.

Antrenorul ieşenilor a mai spus că a avut o discuţie cu elevii săi şi aşteaptă să vadă de la ei mult mai multă determinare. "Sunt foarte dezamăgit de ultimele evoluţii ale jucătorilor mei.Am avut o discuţie cu ei în această săptămână şi le-am spus că nu le voi mai lua apărarea dacă nu vor juca cu determinarea cu care jucat în anii trecuţi. Le-am promis că nu le spun nimic dacă pierd jocul dar dau totul pe teren, nu-i cert dacă pierd din cauza neşansei. Eu le dau mură-n gură la antrenamente, ei trebuie doar să respecte sarcinile de joc", a adăugat Ionuţ Popa.

După ce într-un ziar local jucătorii au fost numiţi "murături", antrenorul echipei Poli Iaşi a declarat: "Dacă ei sunt murături, înseamnă că şi eu sunt. Dar ce fel de murături? Trebuia să scrie ce sortiment, pentru că toamna putem schimba borcanele de murături. Eu nu caut scuze după înfrângeri, nu mă cramponez de scaun. Dacă e cineva mai bun, care poate face treabă mai bună, să vină".

În ceea ce priveşte partida de la Unirea Urziceni, din etapa a X-a a Ligii I, Ionuţ Popa consideră că elevii săi vor evolua împotriva uneia dintre cele mai puternice formaţii ale campionatului românesc. "Meciul cu Unirea va fi foarte frumos, chiar deosebit, pentru că jucăm cu o adevărată selecţionată a Ligii I. Este una dintre cele mai bogate echipe din campionat care a adus jucătorii cei mai buni de la alte echipe. Eu sunt convins că vom lua puncte în următoarele meciuri şi sper să începem cu partida de la Urziceni", a afirmat Popa.

Echipa Politehnica Iaşi va evolua în etapa a X-a a Ligii I în deplasare cu formaţia Unirea Urziceni. Partida se va disputa luni, de la ora 19.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici