Popa: Nu sunt bani nici acum la Iaşi

Fostul antrenor al echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, luni, că gruparea din Dealul Copoului nu a depăşit impasul financiar, dar oficialii clubului nu mai vor să spună acest lucru.

20 afișări
Imaginea articolului Popa: Nu sunt bani nici acum la Iaşi

Popa: Nu sunt bani nici acum la Iaşi (Imagine: Darius Mitrache - Mediafax Foto)

"Tot timpul mi s-a promis cât am fost eu la Poli Iaşi că va fi bine, dar foarte rar oamenii de afaceri şi-au respectat cuvântul dat. La Iaşi, niciodată nu au fost bani şi nu sunt nici acum bani. Asta e o mare vrăjeală! Cei de la club nu mai vor să spună cum stau lucrurile în realitate. Vă spun eu, bani nu au fost la Iaşi şi nici nu vor fi, dar pretenţiile sunt cât casa. Oricum, nu mă mai interesează. Iaşiul pentru mine este istorie. Nu ştiu dacă oficialii clubului au apreciat ce-am făcut eu sau nu. E treaba lor. Eu am opiniile mele şi mi-e de-ajuns", a spus Popa.

Tehnicianul arădean a afirmat că ar prefera să antreneze la judeţ, numai să nu întâmpine probleme cu banii: "Nu mai preiau în viaţa mea vreo echipă care să aibă probleme financiare. Mai bine mă duc la judeţ, numai să am condiţii pentru a-mi putea face meseria. Oricum, am răbdare până în vară. Am înţeles că nişte investitori vor să preia formaţia FC Bihor. Cine ştie, poate voi antrena acolo din vară".

Citeşte şi:

Ionuţ Popa şi-a dat demisia de la Poli Iaşi

Bergodi vrea să salveze Iaşiul de la retrogradare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici