Popa: Partida cu Farul e ca o finală de Campionat Mondial pentru noi

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat joi că partida cu Farul Constanţa, de duminică, de pe teren propriu, este una extrem de importantă, comparând-o cu o finală de Campionat Mondial.

12 afișări
Imaginea articolului Popa: Partida cu Farul e ca o finală de Campionat Mondial pentru noi

Popa: Partida cu Farul e ca o finală de Campionat Mondial pentru noi (Imagine: Mediafax Foto)

"Cele trei puncte obţinute la Urziceni, cu Unirea, nu reprezintă mai nimic, deoarece tot nu ne putem lua primele pentru victoria cu Oţelul Galaţi şi pentru rezultatul de egalitate de pe terenul campioanei CFR Cluj. Încă mai avem de tras până să mai vedem şi noi un ban, iar din acest motiv băieţii îşi doresc mai mult ca oricând să câştige în faţa Farului. Partida cu Farul e ca o finală
de Campionat Mondiale
pentru noi! Şi nu neapărat din cauza tam-tamului făcut de constănţeni pe marginea aşa-zisului caz «nocturna», ci mai degrabă a orgoliului şi a ambiţiei noastre. Eu continui să cred că mai avem un cuvânt de spus în această ediţie de campionat", a declarat Ionuţ Popa.

Tehnicianul ieşenilor a mai spus că speră ca o victorie cu Farul Constanţa să fie ca o "palmă" pentru cei care îl contestă pe el şi pe jucători: "Mulţi ne-au crezut deja terminaţi după câteva rezultate ceva mai slabe, dar nu au luat în calcul că am jucat împotriva unor adversari care ne-au reprezentat ori încă ne mai reprezintă în cupele europene. Noi vom face totul pentru a ne impune şi cred că putem spera, deoarece nici adversarii nu traversează o perioadă deloc fastă. O victorie duminică, în faţa Farului, ne-ar duce în clasament peste nivelul condiţiilor oferite şi le-ar da o palmă serioasă celor care ne contestă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici