Portarul Cristi Munteanu, exclus din lotul echipei Astra Ploieşti

Portarul echipei Astra Ploieşti, Cristi Munteanu, a fost exclus din lot în urma "ieşirilor sale inadmisibile din vestiar şi declaraţiilor mincinoase şi defăimătoare la adresa antrenorului Nicolo Napoli", se arată într-un comunicat postat, miercuri, pe site-ul clubului.

41 afișări
Imaginea articolului Portarul Cristi Munteanu, exclus din lotul echipei Astra Ploieşti

Portarul Cristi Munteanu, exclus din lotul echipei Astra Ploieşti (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Totul s-a produs din momentul în care antrenorul a hotărât titularizarea lui Miron, preferat pentru un meci în care se anticipa (şi aşa s-a întâmplat!) că Dinamo va juca cu mingi înalte. Cel ce a decis la penaltiuri calificarea în meciul din Cupa României cu FC Timişoara acuzase dureri lombare la sfârşitul săptămânii trecute, ceea ce a determinat intrarea sa într-un program special. Supus unor amănunţite investigaţii medicale, Bogdan (n.r.- Miron) a primit avizul de specialitate marţi, iar testul specific efectuat, pe teren, l-a confirmat apt de joc", se mai scrie în comunicat.

Nicolo Napoli a declarat, marţi, că portarul Cristi Munteanu va fi îndepărtat de la prima echipă, din cauza comportamentului avut înaintea meciului cu Dinamo.

Luni, Napoli a spus, într-o conferinţă de presă, că jucătorii împrumutaţi de la Dinamo, Liviu Ganea şi Osvaldo Miranda, au fost ameninţaţi telefonic că au cariera în pericol. "Înaintea meciului din Cupa României s-a vorbit despre o teamă de a folosi jucători de la Dinamo, ceea ce nu a fost aşa. Acum, Ganea şi Miranda au fost sunaţi de către cei de acolo şi ameninţaţi că au cariera în pericol. Au fost sfătuiţi că ar fi mai bine să nu intre pe teren, iar dacă o vor face, să stea liniştiţi. Cei doi au dat dovadă de caracter şi m-au informat, iar decizia mea a fost să nu-i convoc la acest joc. Ei ar fi vrut să joace, însă nu am dorit să-i supun unei presiuni suplimentare", a afirmat Napoli luni.

În replică, Dinamo a anunţat că a renunţat la colaborarea cu Astra Ploieşti şi a calificat drept "dezgustătoare" afirmaţiile tehnicianului Nicolo Napoli.

Echipa Dinamo Bucureşti a remizat, scor 1-1 (0-0), marţi, în deplasare, în compania formaţiei Astra Ploieşti, în ultimul meci al etapei a XVI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici