Portarul echipei Millwall şi al naţionalei Muntenegrului, Matija Sarkic, 26 de ani, a murit

  • Portarul echipei Millwall şi al naţionalei Muntenegrului, Matija Sarkic, în vârstă de 26 de ani, a fost găsit mort sâmbătă într-un apartament din Budva, relatează Reuters, citând cotidianul muntenegrean Vijesti.
  • Cauza şi circumstanţele decesului nu sunt clare.
Urmărește
2009 afișări
Imaginea articolului Portarul echipei Millwall şi al naţionalei Muntenegrului, Matija Sarkic, 26 de ani, a murit

Sursa foto: AP

Apelul imediat de ajutor din partea prietenilor săi nu a ajutat la evitarea decesului.

La faţa locului a intervenit şi poliţia.

„Toată lumea de la club transmite dragostea şi condoleanţele lor familiei şi prietenilor lui Matija în aceste momente extrem de triste”, a scris Millwall.

„Clubul nu va face alte comentarii şi cere să fie respectată intimitatea lui Matija”.

În urmă cu nici zece zile, Sarkic a jucat în amicalul pierdut de Muntenegru cu 2-0 în faţa Belgiei, în care a fost desemnat cel mai bun jucător de pe teren la capătul unei prestaţii de nouă intervenţii.

Născut la Grimsby, în Anglia, Sarkic a crescut la juniorii lui Anderlecht, când tatăl său, diplomat, s-a mutat la Bruxelles, iar în 2015, la vârsta de 18 ani, a semnat la Aston Villa şi de atunci a jucat în Anglia, până în ultimul sezon în Championship, în poarta lui Millwall, unde ajunsese de la Wolverhampton.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici