Portarul echipei naţionale de fotbal a României a plecat în Spania

Horaţiu Moldovan urmează să semneze contractul cu Atletico Madrid, club care va achita clauza de reziliere, cifrată la 800.000 de euro.

187 afișări
Imaginea articolului Portarul echipei naţionale de fotbal a României a plecat în Spania

Portarul echipei naţionale de fotbal a plecat în Spania

Horaţiu Moldovan (26 de ani) a plecat astăzi în Spania cu o cursă de linie, urmând să semneze contractul cu formaţia de fotbal Atletico Madrid.

Formaţia iberică este antrenată de Diego Simeone, argentinianul pe care Mircea Lucescu l-a pregătit în Italia, la Pisa, iar regretatul Didi Prodan i-a fost coleg la Atletico.

Gruparea din capitala Spaniei urmează să achite clauza de reziliere a lui Moldovan, de 800.000 de euro.

Moldovan a decis să îi refuze gestul lui Dan Şucu, acţionarul majoritar al Rapidului, de a-i închiria un avion particular pentru călătoria sa la Madrid, înainte de efectuarea vizitei medicale premergătoare semnării contractului cu Atletico.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici