Portarul marocan Bounou de la Sevilla s-a transferat la Al-Hilal

Al-Hilal a semnat cu portarul marocan Yassine Bounou de la echipa spaniolă Sevilla, cele douăpărţi parafând un contract pe trei ani, a anunţat joi clubul din Saudi Pro League.

82 afișări
Imaginea articolului Portarul marocan Bounou de la Sevilla s-a transferat la Al-Hilal

"Leul atlantic este portarul nostru", a postat Al-Hilal pe platforma socială X, cunoscută anterior sub numele de Twitter.

Termenii înţelegerii nu au fost dezvăluiţi, dar presa spaniolă a relatat că Sevilla va primi 21 de milioane de euro.

Al-Hilal a precizat că afacerea a fost sponsorizată de preşedintele său de onoare, ASR Prinţul Al-Waleed bin Talal.

Bounou, în vârstă de 32 de ani, a fost portarul titular al Sevillei, ajutând echipa spaniolă să câştige două titluri în Europa League şi Marocul să ajungă în semifinalele Cupei Mondiale de anul trecut din Qatar.

Bounou, cunoscut sub numele de Bono, ar fi fost o ţintă pentru Real Madrid şi Bayern Munchen ca înlocuitor temporar al lui Thibaut Courtois şi Manuel Neuer, care s-au accidentat.

Cel mai de succes club din Arabia Saudită şi din Asia, Al-Hilal a câştigat 66 de trofee, inclusiv 18 titluri de campion naţional şi patru coroane în Liga Campionilor Asiei.

Al-Hilal a semnat săptămâna aceasta şi cu atacantul brazilian Neymar, de la Paris St Germain.

Clubul l-a reconfirmat pe antrenorul portughez Jorge Jesus cu un contract pe un an şi a semnat cu fostul căpitan al lui Wolverhampton Wanderers, Ruben Neves, cu sârbul Sergei Milinkovic-Savic, cu fundaşul senegalez Kalidou Koulibaly şi cu atacantul brazilian Malcom.

Al-Hilal primeşte sâmbătă pe Al-Feiha în următoarea rundă din Saudi Pro League.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici