Portarul Paula Ungureanu a semnat cu echipa de handbal feminin Rapid Bucureşti

Rapid Bucureşti anunţă un nou început în handbalul feminin, după ani de zile în care s-a zbătut în mediocritate şi a făcut nateva între Liga Naţională şi Divizia A.

384 afișări
Imaginea articolului Portarul Paula Ungureanu a semnat cu echipa de handbal feminin Rapid Bucureşti

Portarul Paula Ungureanu a semnat cu echipa de handbal feminin Rapid Bucureşti

În tentativa de a redeveni una dintre formaţiile de prim-plan în România, trupa antrenată de Robert Licu a efectuat un prim transfer de top. Este vorba despre portarul Paula Ungureanu, care în ultimele trei sezoane a evoluat la CSM Bucureşti!

„Este un început extraordinar pentru noua echipă a Rapidului. Mai avem mici detalii de pus la punct, iar la întoarcerea Paulei Ungureanu din vacanţă vom semna şi contractul. Ea este o jucătoare extraordinară, cu foarte multă experienţă, va fi liderul în jurul căruia vom construi echipa”, a declarat managerul echipei de handbal, Bogdan Vasiliu, pentru ProSport.

Paula Ungureanu nu mai are nevoie de nicio prezentare, este una dintre jucătoarele pentru istoria handbalului românesc în ultimii 15 ani. Portarul este una dintre cele trei handbaliste din România, alături de Aurelia Brădeanu şi Valentina Ardean-Elisei, care au participat la toate marile performanţe ale echipei naţionale din această perioadă: argint la Mondialul din 2005, bronz la Euro 2010 şi bronz la Mondialul din 2015. În ultimii ani, Paula a apărat constant în Liga Campionilor, la Oltchim, HCM Baia Mare şi CSM Bucureşti. În trecut, ea a mai mai jucat pentru câteva echipe de top în vremurile respective, precum Hypo Viena, Dunaferr şi Podravka.

La 39 de anui, Paula Ungureanu a avut mai multe oferte din ţară (Corona, Gloria Bistriţa), dar şi din străinătate, dar în cele din urmă a ales să rămână în Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici