Porumboiu: Arbitrajul lui Haţegan depăşeşte orice imaginaţie

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a criticat, sâmbătă seară, prestaţia centralului Ovidiu Haţegan la meciul cu Dinamo, de la Bucureşti, spunând că prestaţia acestuia a depăşit orice imaginaţie.

14 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Arbitrajul lui Haţegan depăşeşte orice imaginaţie

Porumboiu: Arbitrajul lui Haţegan depăşeşte orice imaginaţie

"Nu vreau să diminuez meritele unei echipe legându-mă de arbitraj. S-a scris în presă că Haţegan este omul lui Porumboiu pentru că l-am lăudat în urmă cu doi ani. Este un arbitru cu ecuson FIFA şi am crezut că nu se poate face de râs. Dacă luaţi şi analizaţi fazele, veţi vedea, depăşeşte orice imaginaţie. Am avut două face de penalti, la Ljubinkovici şi încă unul fault al lui Lobonţ, care nu s-au dat. Când vezi o fază ca atunci când Simao loveşte mingea şi avea deja cartonaş galben şi nu i-l acordă şi pe al doilea nu mai ai ce să comentezi. Noi am pierdut, dar nu trebuia s-o facem astfel. Eu am venit în fotbal să cheltuiesc bani, dar nu vreau să mi se întâmple aşa. Dinamo este pregătită de orice război şi îşi ia toate măsurile de siguranţă în acest campionat.", a spus Porumboiu la Gsp TV.

Adrian Porumboiu a precizat că a plecat de la stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare la scorul de 3-1 pentru Dinamo: "Mi-a lăsat un gust amar, la 3-1 am plecat. Lucrurile care s-au ptrecut la acest meci nu mai trebuie să se întâmple nicăieri".

Formaţia Dinamo Bucureşti a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa FC Vaslui, într-o partidă contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I. Partida a fost condusă de o brigată formată din Ovidiu Haţegan (central), Marcel Savaniu, Aurel Oniţă (asistenţi) şi Ionică Serea (rezervă). Observatori pentru acest joc au fost delegaţi Cornel Sorescu şi Iosif Urs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici