Porumboiu: Doar la şpăgari am văzut ce a făcut azi arbitrul

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, duminică seară, după remiza din meciul cu FC Braşov, scor 2-2, că a văzut doar "la şpăgari" ceea ce a făcut arbitrul la această partidă, însă a subliniat că şi jucătorii antrenaţi de Cristian Dulca au făcut un joc slab.

16 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Doar la şpăgari am văzut ce a făcut azi arbitrul

Porumboiu: Doar la şpăgari am văzut ce a făcut azi arbitrul, dar şi echipa a făcut un joc slab (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu vreau să spun că astăzi am pierdut din cauza arbitrajului, dar măcar trebuia să ne lase să jucăm. Este greu să mă păcălească pe mine şi ştiu foarte bine lucrurile care se întâmplă prin delegările care se fac la nivelul Ligii I. Doar la şpăgari am văzut ceea ce a făcut astăzi arbitrul la Vaslui", a afirmat finanţatorul FC Vaslui.

"Există arbitri care execută comenzi. FC Vaslui a făcut un joc slab, arbitrul doar a făcut parte din decor. Vasluiul e pe post de cobai. Am crezut că prin schimbarea conducerii la nivelul arbitrajului se schimbă ceva. Nu îl acuz pe Aron Huzu şi nu cred că a făcut el delegările", a spus Porumboiu, care a precizat că jucătorii vasluieni trebuie să înţeleagă că nu vin la fotbal ca la un picnic.

Formaţia FC Vaslui a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 2-2 (0-1), cu echipa FC Braşov, într-un meci din etapa a III-a a Ligii I.

Partida a fost arbitrată de o brigadă formată din Radu Petrescu (central), Bogdan Velicu, Radu Ghinguleac (asistenţi) şi Ionel Ivan (rezervă).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici