Porumboiu: Mardare e jucătorul Rapidului, iar Burdujan al Vasluiului

Finanţatorul Adrian Porumboiu a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că a ajuns la un acord cu Rapid pentru un schimb de jucători, fundaşul Ştefan Mardare urmând să evolueze pentru gruparea giuleşteană în timp ce atacantul Lucian Burdujan va fi cedat echipei FC Vaslui.

15 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Mardare e jucătorul Rapidului, iar Burdujan al Vasluiului

Porumboiu: Mardare e jucătorul Rapidului, iar Burdujan al Vasluiului (Imagine: Mediafax Foto)

"Mardare este jucătorul Rapidului, va semna pe 4 ani, iar Burdujan a semnat deja pe trei ani cu Vasluiul. Ambii jucători rămân în coproprietatea celor două cluburi cu 50 la sută. La un eventual transfer sumele primite se vor împărţi la jumătate. Acum, Rapid ne va mai da o sumă de bani, dar nu pot să o dezvălui. Burdujan pleacă în Germania, în catonamentul nostru, iar Mardare merge de acolo direct în Elveţia unde e Rapidul", a explicat Porumboiu.

Oficialul vasluian susţine că Burdujan nu va fi cel mai bine plătit jucător din lotul echipei antrenate de Viorel Hizo. "Am reuşit să îl conving pe Burdujan să vină la Vaslui. Va câştiga bine la noi, dar nu va fi cel mai bine plătit jucător din lotul nostru. E foarte bine că am reuşit să-l aducem pentru că aveam mare nevoie de un atacant precum Burdujan", a menţionat finanţatorul.

Rapid este doar o staţie în cariera lui Ştefan Mardare, crede Adrian Porumboiu. "Mă bucur pentru Mardare pentru că face un pas la o echipă unde va avea o vizibilitate mult mai mare, şi pentru naţională şi pentru tot. Eu cred că Rapid va fi doar o staţie în cariera lui, pentru că Mardare va ajunge la o echipă mare în viitor. E bine că e în Bucureşti. Nu e pasul cel mare, dar e un pas important în cariera lui", a precizat Porumboiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici