Porumboiu: Nu mai trebuie pierdute puncte cu uşurinţă

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, joi, că echipa vasluiană nu mai trebuie să piardă puncte cu uşurinţă în campionatul intern, deoarece s-ar putea să regrete enorm atunci când va face un bilanţ.

15 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Nu mai trebuie pierdute puncte cu uşurinţă

Porumboiu: Nu mai trebuie pierdute puncte cu uşurinţă (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

"Nu mai trebuie pierdute puncte cu uşurinţă. S-ar putea să regretăm enorm când facem totalul. Orice punct este foarte important, pentru că s-ar putea să plângem după două sau trei puncte pe care le-am pierdut cu mare uşurinţă", a spus Porumboiu.

Finanţatorul FC Vaslui crede că actuala ediţie de campionat este una foarte echilibrată şi abia după a cincea etapă din retur se va putea spune cine rămâne în cursa pentru podium. "Avem un campionat super-echilibrat, bun, în care se joacă. În nici într-un caz nu este unul prost, cum susţin unii. După primele cinci etape din retur vorbim şi cine se bate pentru primele locuri", a mai afirmat Porumboiu.

FC Vaslui a înregistrat, în primele trei etape din returul Ligii I, o victorie pe teren propriu (scor 2-1 cu Pandurii Târgu Jiu) şi două remize în deplasare (0-0 cu Gaz Metan Mediaş, 1-1 cu FC Braşov).

În etapa a XXI-a a Ligii I, FC Vaslui va întâlni, duminică, pe teren propriu, echipa Gloria Bistriţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici