Porumboiu şi Paszkany, sancţionaţi cu câte 10.000 de lei de Comisia de Disciplină a LPF

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, şi patronul clubului CFR Cluj, Arpad Paszkany, au fost sancţionaţi, vineri, de Comisia de Disciplină a LPF, cu câte 10.000 de lei penalitate financiară pentru injuriile pe care şi le-au adresat reciproc în mass-media.

99 afișări
Imaginea articolului Porumboiu şi Paszkany, sancţionaţi cu câte 10.000 de lei de Comisia de Disciplină a LPF

Adrian Porumboiu (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Porumboiu Adrian vs. Paszkany Arpad – declaraţii mass-media – Admite în parte plângerea formulată de dl. Porumboiu Adrian. Admite în parte plângerea formulată de dl. Paszkany Arpad. Respinge cererile reconvenţionale. Respinge celelalte plângeri.

În baza art.20.2. şi 52.1, coroborat cu art.4 şi art.8 din Codul de etică aprobat de Comitetul executiv al FRF în şedinta din 08.07.2011, se sancţionează domnii Porumboiu Adrian şi Paszkany Arpad cu o penalitate sportivă de 10.000 lei fiecare. Cu recurs", se menţionează pe site-ul oficial al LPF.

Conflictul dintre cei doi finanţatori a început în toamna anului trecut când Adrian Porumboiu a afirmat că partida Oţelul Galaţi - CFR Cluj (scor 0-4), disputată la 9 septembrie, în cadrul etapei a VI-a a Ligii I, a fost blat.

De atunci, Porumboiu şi Paszkany şi-au adresat reciproc în mai multe rânduri injurii în cadrul unor emisiuni televizate.

Tot în cadrul şedinţei de vineri, Comisia de Disciplină a LPF i-a sancţionat pe Daniel Lung (Sportul Studenţesc) cu 1 etapă de suspendare şi 740 lei penalitate sportivă şi Marius Niculae (Dinamo) cu 1 etapă şi 1.000 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici