Porumboiu: Sporting va veni mai puţin motivată, situaţie de care trebuie să profităm

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, speră la un rezultat bun în meciul de joi cu Sporting Lisabona, din Liga Europa, în condiţiile în care, în opinia sa, portughezii vor veni mai puţin motivaţi din moment ce sunt deja calificaţi.

76 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Sporting va veni mai puţin motivată, situaţie de care trebuie să profităm

Porumboiu: Sporting va veni mai puţin motivată, situaţie de care trebuie să profităm (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Sperăm la o victorie în meciul de joi, din Europa League. Sporting Lisabona este echipa deja calificată din grupa noastră şi, cu siguranţă, va veni mai puţin motivată pentru acest meci. Va fi o situaţie de care trebuie să profităm. Desigur, va conta şi lipsa lui Wesley, dar nu va fi decisivă. Va conta cât a contat în acest sezon şi interdicţia la transferuri, dar totul s-a întâmplat fără voia noastră", a declarat Adrian Porumboiu.

FC Vaslui va întâlni joi, la Piatra-Neamţ, formaţia Sporting Lisabona, într-un meci contând pentru etapa a IV-a din grupa D a Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici