Posibilă colaborare pe termen lung între Unirea Alba Iulia şi VfB Stuttgart

Vicepreşedintele clubului Unirea Alba Iulia, Liviu Feneşan, a declarat, vineri, că este posibil ca gruparea recent retrogradată în Liga a II-a să aibă o colaborare pe termen lung cu VfB Stuttgart.

16 afișări
Imaginea articolului Posibilă colaborare pe termen lung între Unirea Alba Iulia şi VfB Stuttgart

Posibilă colaborare pe termen lung între Unirea Alba Iulia şi VfB Stuttgart (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Reprezentanţii grupării la care joacă Ciprian Marica ne-au transmis că vor veni la Alba Iulia pentru a definitiva transferul lui Nicuşor Stanciu, precum şi pentru a pune bazele unei colaborări pe termen lung între cele doua cluburi. Ei urmează să stabilească ce vor face cu jucătorul, care a împlinit 17 ani pe 3 mai, pentru că în Germania nu se pot transfera fotbalişti sub 18 ani. Poate îl vor lăsa încă un an la Unirea Alba Iulia, poate îl vor împrumuta la un club din Elveţia, cert este că sunt foarte interesaţi de acest transfer. În ceea ce-l priveşte pe fundaşul stânga Bogdan Bucurică, discuţiile cu FC Koln au stagnat în ultima vreme, însă apărătorul se află şi în atenţia unor grupări din ţară, cum ar fi Dinamo şi mai nou Vaslui", a declarat Feneşan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici