Posibilele adversare ale echipelor româneşti în play-off-ul Ligii Europa

UEFA a anunţat, vineri dimineaţă, componenţa grupelor pentru tragerea la sorţi în vederea play-off-ului Ligii Europa, unde sunt angrenate echipele româneşti: Unirea Urziceni, FC Vaslui, Steaua Bucureşti şi FC Timişoara.

64 afișări
Imaginea articolului Posibilele adversare ale echipelor româneşti în play-off-ul Ligii Europa

Posibilele adversare ale echipelor româneşti în play-off-ul Ligii Europa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, Unirea Urziceni, care este cap de serie, a fost repartizată în urna 1, iar ca posibile adversare sunt: Anorthosis Famagusta (Cipru), Tavria Simferopol (Ucraina), KAA Gent (Belgia), Maccabi Tel-Aviv (Israel) şi Hajduk Split (Croaţia).

FC Vaslui este repartizată în urna 3, nefiind cap de serie, şi poate întâlni pe Sporting Lisabona (Portugalia), OSC Lille (Franţa), FC Bruges (Belgia), Metalist Harkov (Ucraina) sau SSC Napoli (Italia).

Steaua Bucureşti este cap de serie în urna 4 şi va avea un adversar din următoarele echipe: Grasshopper Zurich (Elveţia), Trabzonspor (Turcia), FC Utrecht (Olanda), AIK Stockholm (Suedia) şi FK Qarabağ (Azerbaidjan).

Ultima echipă din România la tragerea pentru play-off, FC Timişoara, fără a fi cap de serie, este în urna 7 şi poate întâlni pe Villarreal CF (Spania), Fenerbahçe (Turcia), Manchester City (Anglia), Lokomotiv Moscova (Rusia), Odense BK (Danemarca) sau Dinamo Zagreb (Croaţia).

Tragerea la sorţi pentru play-off-ul Ligii Europa va avea loc începând cu ora 14.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici