Posibilele adversare pentru Astra Giurgiu în 16-imile Europa League

Astra a obţinut doar o remiză cu AS Roma, scor 0-0, dar a fost ajutată de Viktoria Plzen, care s-a impus cu 3-2 în partida cu Austria Viena, deşi a fost condusă cu 2-0 şi au jucat în inferioritate numerică din minutul 19. Campioana României şi-a asigurat prezenţa în 16-imile Europa League.

778 afișări
Imaginea articolului Posibilele adversare pentru Astra Giurgiu în 16-imile Europa League

Posibilele adversare pentru Astra Giurgiu în 16-imile Europa League (Imagine: Marius Cristescu/ Arhiva Mediafax Foto)

Cele două manşe se vor disputa pe16 şi 23 februarie. Giurgiuvenii vor fi în Urna a doua la tragerea la sorţi şi pot întâlni formaţi precum Fiorentina, Tottenham, sau Schalke 04. În urna capilor de serie vor intra cele 12 câştigătoare ale grupelor Europa League, plus cele mai bune patru locuri trei din Liga Campionilor (Tottenham, FC Copenhaga, Olympique Lyon, Beşiktaş).

Clasamentul final al Grupei E:

1. AS Roma - 12 puncte
2. Astra - 8 puncte
3. Viktoria Plzen - 6 puncte
4. Austria Viena - 5 puncte

CAPI DE SERIE Europa League / Adversare posibile Astra

Fenerbahce
APOEL Nicosia
Saint Etienne
Schalke 04
Fiorentina
Şahtior Doneţk
Ajax Amsterdam
Zenit
Sparta Praga
Osmanlispor
Athletic Bilbao/Genk
FC Copenhaga
Olympique Lyon
Tottenham Hotspur
Beşiktaş

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici