Potec: Mă simt mai bine fizic decât la Jocurile Olimpice de la Atena

Înotătoarea Camelia Potec a declarat, luni, la sosirea în Satul Olimpic de la Beijing, că se simte mai bine din punct de vedere fizic decât înaintea Jocurilor Olimpice de la Atena, din 2004, unde a câştigat medalia de aur în proba de 200 m liber, transmite trimisul MEDIAFAX.

18 afișări
Imaginea articolului Potec: Mă simt mai bine fizic decât la Jocurile Olimpice de la Atena

Potec: Mă simt mai bine fizic decât la Jocurile Olimpice de la Atena (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mă voi antrena la fel de mult pentru probele de 200 m, 400 m şi 800 m liber, dar la un moment dat voi decide împreună cu antrenorul meu pe care să mizez în mod special. Fizic mă simt mai bine decât la Atena. Nu simt nicio presiune că sunt campioană olimpică, pentru că există mulţi campioni mondiali care nu au câştigat nicio medalie olimpică", a declarat înotătoarea.

Camelia Potec a fost prima româncă ajunsă în China, acum trei săptămâni, în Yantai, un oraş aflat la o mie de kilometri distanţă de capitala Beijing. Românca s-a antrenat timp de trei săptămâni la Yantai şi a povestit că de la hotel la bazin se ducea cu o maşină condusă de un şofer chinez, care conducea cu viteză. Camelia trebuia să îşi pună două rânduri de centuri, stătea în spate, pentru că îi era frică.

Sportiva a mai povestit că în perioada petrecută în China a făcut cele mai multe poze din viaţa ei şi a dat cele mai multe autografe şi a adăugat că părinţii ei vor veni la Beijing să o susţină în timpul probelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici