Povestea lui Ciro Immobile, atacantul care i-a lăsat în urmă pe Lewandowski şi Ronaldo

  • Ciro Immobile a dat al 35-lea gol al sezonului
  • Atacantul în vârstă de 30 de ani este aproape de a câştiga Gheata de Aur
  • Immobile l-a depăşit pe Robert Lewandowski în clasamentul golgheterilor din Europa
1882 afișări
Imaginea articolului Povestea lui Ciro Immobile, atacantul care i-a lăsat în urmă pe Lewandowski şi Ronaldo

Sursa: Instagram

Ciro Immobile continuă să uimească în tricoul lui Lazio. Atacantul a dat al 35-lea gol al sezonului, în meciul cu Brescia.
 
Immobile este pe punctul de câştiga Gheata de Aur, după ce l-a depăşit pe Robert Lewandowski în clasamentul golgheterilor din Europa. Doar Ronaldo, care are 31 de goluri, îl mai poate ajunge. 
 
Immobile s-a născut lângă Vezuviu şi a fost un adevărat vulcan încă din copilărie. Părinţii l-au dat la cinci ani la fotbal, de teamă să nu le dărâme locuinţa. Atacantul a fost golgheter la juniorii lui Juventus, dar s-a consacrat la rivala Torino, unde  a înscris de 22 de ori în sezonul 2013-2014. Apoi, s-a transferat la Lazio şi este an de an responsabil cu golul. 
 
Soţia lui Immobile este fotomodelul Jessica Melena. Au împreună două fete şi un băiat, iar echilibrul din familie îl ajută pe fotbalist să dea gol după gol. Ciro e pasionat şi de jocuri video şi îşi ceartă frumoasa soţie atunci când aceasta îl întrerupe. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ed e’ qui tutto quello che sognavo da bambina ❤️ @ciroimmobile17

O postare distribuită de jessica Melena (@jessicamelena) pe

Iul 17, 2020 la 11:04 PDT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TikTok mania ormai 🤣

O postare distribuită de jessica Melena (@jessicamelena) pe

Apr 22, 2020 la 5:50 PDT

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici