Povestea lui Tibi Uşeriu, filmată de Ana Preda, este nominalizată la Prix Europa

Documentarul "Pe Cale - povestea devenirii lui Tibi Uşeriu", în regia Anei Preda, a fost nominalizat la Prix Europa, un premiu lansat de Parlamentul European şi Comisia Europeană acordat în cadrul The European Broadcasting Festival de la Berlin, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

214 afișări
Imaginea articolului Povestea lui Tibi Uşeriu, filmată de Ana Preda, este nominalizată la Prix Europa

Povestea lui Tibi Uşeriu, filmată de Ana Preda, este nominalizată la Prix Europa

Filmul caută să afle ce resorturi interioare şi ce stimuli l-au ajutat pe Tibi Uşeriu să-şi remodeleze viaţa. Un element particular al documentarului este combinarea filmărilor reale cu animaţia. Ilustraţia şi prelucrarea computerizată a fost realizată de Ioana Florea Nutz. Animaţia vine să susţină povestea din trecutul personajului principal, dar este aleasă şi ca mijloc vizual de exprimare dramatică, arată realizatorii.

Ana Preda lucrează în producţia de televiziune de aproape 25 de ani, cei mai mulţi dintre aceştia ca producător.

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici