Poveştile horror ale fotbalului! Distrugători de fotbalişti

Numele Arezanov sau Taylor nu spune nimic în prezent. Fără ei şi fără momentele lor de nebunie, fotbalul ar fi avut o listă mai lungă de mari jucători. Cazul Săndoi - Petrache nu este singurul episod cu final trist rămas în memoria microbiştilor. De la Balaci la Eduardo, ProSport vă prezintă câteva dintre poveştile horror ale fotbalului, în urma cărora fotbalişti până atunci anonimi au devenit cunoscuţi.

77 afișări
Imaginea articolului Poveştile horror ale fotbalului! Distrugători de fotbalişti

Poveştile horror ale fotbalului! Distrugători de fotbalişti (Imagine: www.prosport.ro)

Umbrele lui Lăcătuş şi Ganea

Marius Lăcătuş şi Ionel Ganea nu pot intra în categoria fotbaliştilor cunoscuţi doar pentru momentele de duritate extremă, întrucât în dreptul celor doi stau numeroase trofee câştigate. Cu toate astea, cei doi au câteva pete destul de mari pe CV-uri. "Fiara" va rămâne mereu cu amintirea faultului criminal asupra lui Vasile Ardeleanu, în urma căruia fotbalistul lui FCM Bacău s-a retras din fotbal, iar Ganea are pe conştiinţă faptul că, din cauza sa, scoţianul John Kenedy a pus ghetele în cui la doar 26 de ani.

Citeşte mai multe despre accidentările din fotbal pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici