Prandelli: Cassano este principalul pericol la Sampdoria, dar noi îl avem pe Mutu

Antrenorul echipei Fiorentina, Cesare Prandelli, a declarat, sâmbătă, că nu se teme de meciul cu Sampdoria Genova, din etapa XVII-a a campionatului Italiei, apreciind că în timp ce genovezii îl au pe Antonio Cassano drept principal pericol, toscanii îl au pe Adrian Mutu.

11 afișări
Imaginea articolului Prandelli: Cassano este principalul pericol la Sampdoria, dar noi îl avem pe Mutu

Prandelli: Cassano este principalul pericol la Sampdoria, dar noi îl avem pe Mutu (Imagine: Mediafax Foto)

"Cassano este cel mai puternic jucător de la Sampdoria, vom încerca să-l oprim cumva. Cassano nu ne interesează, noi îl avem pe Mutu. L-aş fi luat când era un jucător de recuperat, acum este deja recuperat. Am făcut un sezon foarte bun până acum, dar vreau să fie şi mai bun", a afirmat Prandelli.

Meciul Sampdoria - Fiorentina se dispută, duminică, de la ora 16.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici