Prandelli: România a fost o echipă agresivă în prima repriză

Selecţionerul Italiei, Cesare Prandelli, a declarat, miercuri seară, că România a fost o echipă foarte agresivă, în special în prima repriză a partidei de la Klagenfurt, încheiată la egalitate, scor 1-1, informează Gazzetta dello Sport.

34 afișări
Imaginea articolului Prandelli: România a fost o echipă agresivă în prima repriză

Prandelli: România a fost o echipă agresivă în prima repriză (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am întâlnit o echipă foarte agresivă în prima repriză, apoi, după pauză, am avut posibilitatea să facem lucrurile mai bine. Echipa noastră a dat dovadă de un caracter fantastic, iar după obţinerea egalării am încercat să obţinem victoria", a declarat Prandelli.

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul amical susţinut, miercuri seară, la Klagenfurt (Austria), în compania selecţionatei similare a Italiei. Golul echipei României a fost marcat, în minutul 34, de Cristian Marica, care a înscris şi în proprie poartă în minutul 80.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici