Preliminariile Conference League: FCSB a fost învinsă la Tibilisi, de Saburtalo

Echipa de fotbal FCSB a fost învinsă joi la Tibilisi, Georgia, de formaţia Saburtalo, cu 1 - 0, într-un meci din turul doi preliminar al UEFA Conference League.

1160 afișări
Imaginea articolului Preliminariile Conference League: FCSB a fost învinsă la Tibilisi, de Saburtalo

Preliminariile Conference League: FCSB a fost învinsă la Tibilisi, de Saburtalo

Golul a fost marcat de Nenikaşvili, din afara careului, în minutul 40.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă norvegiană. Returul va avea loc săptâmâna viitoare, joi, 28 iulie, de la ora 20:30.

Dacă trece de Saburtalo, FCSB va da peste cel mai probabil de Dunajska Streda (Slovacia), după ce aceştia s-au impus în deplasarea de la Vikingur (Insulele Feroe), scor 2-0 în prima manşă.

Roş-albaştrii lui Toni Petrea ar juca primul meci în deplasare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fcsb,
saburtalo,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici