Preliminariile EURO 2021. Partida Irlanda de Nord U21 - România U21, se dispută astăzi. ORA meciului

Echipa naţională de fotbal a României sub 21 de ani va întâlni reprezentativa similară a Irlandei de Nord, marţi, de la ora 19:30, la Ballymena, pe Stadionul "The Showgrounds", în runda a cincea din grupa 8 de calificare la EURO 2021.

1909 afișări
Imaginea articolului Preliminariile EURO 2021. Partida Irlanda de Nord U21 - România U21, se dispută astăzi. ORA meciului

Preliminariile EURO 2021. Partida Irlanda de Nord U21 - România U21, se dispută astăzi. ORA meciului

România va încerca să îşi menţină parcursul bun din preliminarii şi să ajungă la a patra victorie consecutivă, după cele cu Ucraina (3-0), Irlanda de Nord, la Voluntari (3-0) şi Finlanda (4-1). Tricolorii au început cu un eşec grupa, pe terenul Danemarcei, scor 1-2, clasându-se pe locul secund în grupă, cu nouă puncte, la trei de lungimi de formaţia nordică.

De partea cealaltă, Irlanda de Nord a înregistrat două remize - contra Maltei (0-0) şi Finlandei (1-1) - şi două eşecuri - împotriva Danemarcei (1-2) şi României (0-3), fiind penultima în grupă, cu două puncte.

"Va fi puţin mai dificil şi nu neapărat din cauza frigului, chiar dacă aici vremea este mai rece decât în ţară, ci din cauza terenului pe care vom juca, unul foarte îngust şi foarte scurt. Are dimensiunile minime cerute de UEFA. Din acest punct de vedere vom întâmpina probleme pe atacurile poziţionale şi vom avea nevoie să dăm amplitudine pentru că avem jucători care pot dezvolta foarte bine jocul ofensiv unul contra unul", a declarat selecţionerul Mirel Rădoi, înaintea meciului cu Irlanda de Nord.

UEFA a delegat o brigadă din Norvegia la meciul Irlanda de Nord U21-România U21. Arbitrul de centru Kai Erik Steen va fi ajutat la cele două linii de conaţionalii Jan Erik Engan şi Tom Harald Grønevik, în timp ce al patrulea oficial a fost desemnat Kristoffer Hagenes.

Clasamentul grupei 8 de calificare la EURO 2021:

1. Danemarca U21 - 12 puncte, 4 meciuri
2. România U21 - 9 puncte, 4 meciuri
3. Finlanda U21 - 7 puncte, 5 meciuri
4. Ucraina U21 - 3 puncte, 4 meciuri
5. Irlanda de Nord U21 - 2 puncte, 4 meciuri
6. Malta U21 - 1 punct, 3 meciuri

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici