Prelungirea contractului cu N'Doye a intrat în vigoare

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a afirmat că prelungirea contractului cu mijlocaşul senegalez Ousmane N'Doye pentru următoarele două sezoane a intrat în vigoare şi nu se pune problema vreunui transfer, informează site-ul oficial al grupării "alb-roşii".

14 afișări
Imaginea articolului Prelungirea contractului cu N'Doye a intrat în vigoare

Prelungirea contractului cu N'Doye a intrat în vigoare (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Acordul semnat cu Ousmane N'Doye pentru următoarele două sezoane a intrat în vigoare", a precizat Badea

Mijlocaşul senegalez a declarat că se simte excelent la Dinamo, echipă cu care speră să câştige trofee: "A fost un sezon mai puţin reuşit, dar nu are sens să mai privim în urmă. Eu tot timpul sunt un tip optimist şi mă gândesc la ce urmează. Sper ca în campionatul următor să avem rezultate, să câstigăm trofee. Îmi place la Dinamo, fanii mă iubesc şi mă simt excelent în Ştefan cel Mare. Contează foarte mult pentru mine".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici