Premieră în handbalul masculin: meciurile de la CM 2017 vor fi arbitrate şi de o brigadă feminină

Surorile Julie şi Charlotte Bonaventura, din Franţa, vor arbitra în premieră la Campionatul Mondial de handbal masculin, fapt ce reprezintă o adevărată premieră în acest sport, informează site-ul oficial al competiţiei din Hexagon, care va debuta în ianuarie 2017.

1210 afișări
Imaginea articolului Premieră în handbalul masculin: meciurile de la CM 2017 vor fi arbitrate şi de o brigadă feminină

Premieră în handbalul masculin: meciurile de la CM 2017 vor fi arbitrate şi de o brigadă feminină (Imagine: Mediafax Arhiva Foto)

Pentru prima dată în istoria unui Campionat Mondial de handbal masculin, meciurile vor fi arbitrate şi de o brigadă feminină, franţuzoaicele Julie şi Charlotte Bonaventura, care au condus finala feminină la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Cele două reprezentante ale Franţei au arbitrat şi naţionala României în mai multe rânduri. Nu pot fi uitate jocurile cu Danemarca de la Euro 2010, atât din grupă (22-25), cât şi din finala mică (16-15), cât şi partida cu Norvegia de anul trecut de la Debrecen - CE 2014 - când tricolorele au pierdut cu 27-19. Mai mult, Julie şi Charlotte Bonaventura au arbitrat naţionala tricoloră şi la Campionatul Mondial din Danemarca, în 2015, unde România a învins în sferturi, ţara gazdă, după prelungiri. Şi la Jocurile Olimpice de la Rio, franţuzoaicele au arbitrat reprezentativa condusă de Tomas Ryde, în victoria împotriva Spaniei.

Cuplurile care vor oficia meciuri la Campionatul Mondial din 2017:

GRILLO LOPEZ Julian Ismael / LENCI Sebastián Ignacio -Argentina
HORACEK Vaclav / NOVOTNY Jiri - Cehia
GJEDING Martin / HANSEN Mads - Danemarca
RALUY Oscar / SABROSO Angel - Spania
BONAVENTURA Charlotte / BONAVENTURA Julie - Franţa
REVERET Laurent / PICHON Stevann - Franţa
GEIPEL Lars / HELBIG Marcus - Germania
KOLAHDOUZAN Majid / MOUSAVIANNAZHAD SADEGHI Alireza - Iran
LEE Seok / KOO Bon-ok - Coreea de Sud
LICIS Renars / SONDORS Zigmars - Letonia
GATELIS Mindaugas / MAZEIKA Vaidas - Lituania
NACHEVSKI Gjorgji / NIKOLOV Slave - Macedonia
PAVICEVIC Ivan / RAZNATOVIC Milos - Muntenegru
LAH Bojan / SOK David - Slovenia
BRUNNER Arthur / SALAH Morad - Elveţia
BOUALLOUCHA Ismail / KHENISSI Ramzi - Tunisia

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici