VIDEO  Premierul Ciucă, fan al Craiovei, a vizitat academia lui Hagi de la Constanţa

Premierul Nicolae Ciucă s-a aflat astăzi la Ovidiu, unde a vizitat Academia Gică Hagi.

359 afișări
Imaginea articolului Premierul Ciucă, fan al Craiovei, a vizitat academia lui Hagi de la Constanţa

Premierul Ciucă, fan al Craiovei, a vizitat academia lui Hagi. Nu de mult, „Regele” i-a cerut premierului măsuri concrete

Prim-ministrul României a vizitat azi la prânz cantonamentul folosit de circa 800 de copii. Ciucă a fost însoţit de consilierul său, Gică Popescu, care este şi preşedinte la Farul Constanţa.

În urmă cu câteva zile, Gică Hagi a bătut cu pumnul în masă la o conferinţă de presă, cerând implicarea autorităţilor.

„Regele” a solicitat ca un procent de 1, sau 3% din profitul multinaţionalelor să fie investit în sportul românesc, pentru a putea ţine pasul cu Occidentul.

Deocamdată, sportul românesc trăieşte din cazuri răzleţe, precum Simona Halep şi David Popovici.

AICI, totul despre tinereţea lui Ciucă, amic cu vedetele Craiovei Maxima.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici