Premierul Marcel Ciolacu: Mândru să fiu alături de echipa naţională a României şi de suporteri

Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj imediat după finalul meciului România-Ucraina, de la Campionatul European de Fotbal din Germania. Mândru să fiu alături de echipa naţională a României şi de suporteri, a spus premierul.

Urmărește
463 afișări
Imaginea articolului Premierul Marcel Ciolacu: Mândru să fiu alături de echipa naţională a României şi de suporteri

Premierul Marcel Ciolacu: Mândru să fiu alături de echipa naţională a României şi de suporteri

Prim-ministrul a văzut meciul din tribunele stadionului din Munchen.

„Mândru să fiu alături de echipa naţională a României şi de suporterii tricolorilor, la Campionatul European de fotbal de la München. Bravo, băieţi! Victoria voastră a adus bucurie în casele românilor”, a transmis Marcel Ciolacu pe Facebook.

România a învins Ucraina cu 3-0 în prima partidă de la competiţia din Germmania. Meciul s-a desfăşurat pe stadionul din Munchen.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici