Presa din Spania îl venerează pe Ianis Hagi: Fiul „Regelui” este motorul naţionalei României U21

Presa din Spania este la picioarele lui Ianis Hagi, după evoluţiile de la Campionatul European U21. El Mundo Deportivo este cu ochii pe fiul ”Regelui”, deşi ibericii au atins aceeaşi performanţă ca naţionala României, calificarea în semifinale.

3100 afișări
Imaginea articolului Presa din Spania îl venerează pe Ianis Hagi: Fiul „Regelui” este motorul naţionalei României U21

Presa din Spania îl venerează pe Ianis Hagi: Fiul „Regelui” este motorul naţionalei României U21

Jurnaliştii îl descriu pe Ianis prin prisma unor asemănări cu tatăl său. La fel ca şi în cazul ”Generaţiei de Aur”, când ”Regele” era liderul naţionalei, aşa este văzută şi acum situaţia. Ianis este omul care face mecanismenele să se învârtă la reprezentativa U21.”Prin talent, viziune de joc, printr-un fotbal spectaculos, Ianis Hagi, fiul legendarul Gică Hagi este motorul actualei naţionalei de tineret a României şi face publicul din România să viseze”, menţionează sursa amintită. Ianis impresionează şi scouterii echipelor importante din Europa de Vest. Cluburi din Olanda, Belgia şi din alte campionate de top îl urmăresc, dar ultima ofertă pare cea mai tentantă pentru club. Genk e dispusă să oferte până la 10 milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile decarului naţionalei de tineret. Dacă mutarea se va concretiza, devine cel mai scump jucător vândut vreodată din Liga 1. Recordul actual îi aparţine lui Nicolae Stanciu vândul tot în Belgia, la Anderlecht, pentru 9.8 milioane de euro.

Decarul Viitorului a făcut meciuri bune şi în liga internă, în sezonul recent încheiat. În 39 de meciuri a marcat de 14 ori şi a contribuit cu 8 pase decisive la reuşitele echipei. Datorită evoluţiilor, Transfermatkt îi oferă o cotă de piaţă de 6 milioane de euro, cu 4.5 milioane de euro mai mult decât la începutul stagiunii 2018/ 2019.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici